top of page

Ambassadeur

Heb jij al 6 of meer dan 6 workshops gevolgd in het glasatelier? Ja?

Dan ben jij een ambassadeur van het Glas Atelier Grégory Moulin! Schrijf je hieronder in, wordt een ware ambassadeur en geniet van de volgende voordelen:

Voordeel voor jou als ambassadeur

  • een éénmalige kortingscode van €75,00- om jezelf in te schrijven in één van de nieuwe workshops die plaats zullen vinden in mei, juni, juli, augustus en de rest van het najaar van 2023

  • een permanente kortingscode ter waarde van 5% korting die in de toekomst kan gebruikt bij elke inschrijving

Voordeel voor jouw vrienden

  • als ambassadeur ontvang je ook een kortingscode van 7% die 5 keer mag uitgedeeld worden aan jouw vrienden. Zo kunnen jouw vrienden zich inschrijven en genieten van een kennismakingskorting van 7% op hun inschrijvingsprijs.

Lees ook de voorwaarden.

Voorwaarden:

Om als ambassadeur in aanmerking te komen en te kunnen genieten van de voordelen moet je minstens 6 deelnames aan workshops kunnen opgeven.

Het voordeel van de €75,00- korting op een workshop en de permanente korting van 5% is niet cumuleerbaar met elkaar. Kies er bij een volgende inschrijving voor om eerst de €75,00- korting te genieten en gebruik de 5% korting bij de volgende inschrijvingen.

Het voordeel van de €75,00- korting op een workshop en/of de permanente korting van 5% kan enkel door de ambassadeur worden gebruikt en kan/mag niet door derden worden gebruikt. Indien het toch zou voorvallen dat het voordeel van de €75,00- korting op een workshop en/of de permanente korting van 5% wordt gebruikt door derden dan zal die inschrijving onmiddellijk worden geannuleerd. Tevens zal de ambassadeur zijn voordeel verliezen en er geen gebruik meer kunnen van maken.

Het voordeel van de €75,00- korting is bedoeld om je als ambassadeur te gaan inschrijven voor de nieuwe workshops die zullen worden gegeven in de maanden van het najaar van 2023, en 2024 enz....

Het voordeel van 7% korting voor de vrienden en kennissen van de ambassadeur kan maximaal 5 keer worden ingezet of gebruikt.  Het dient ook gebruikt te worden door vrienden van de ambassadeur. Met andere woorden, de ambassadeur kan/mag er zelf geen gebruik van maken.

De "vriendenkorting" is niet cumuleerbaar met de andere voordelen die de ambassadeur heeft.

Indien de code wordt gebruikt om meerdere vrienden in één keer in te schrijven dan zal het aantal keer dat die code kan gebruikt worden navenant in aantal dalen. Bijvoorbeeld: schrijven 3 mensen zich ineens in en wordt de code gebruikt, dan zal de code in aantal met 3 keer dalen. En blijven er nog 2 gebruiksmogelijkheden over. 

De duurtijd van geldigheid:

  • de éénmalige korting van €75,00- kan éénmaal worden ingezet en is geldig gedurende één jaar startend vanaf het moment van jouw inschrijving als ambassadeur.

  • de kortingscode van 5% voor de ambassadeur is onbeperkt geldig in aantal en in tijd.

  • de kortingscode van 7% te gebruiken door de vrienden van de ambassadeur kan maximaal 5 maal worden ingezet en is geldig gedurende één jaar startend vanaf het moment van jouw inschrijving als ambassadeur.

Misbruik van de kortingscodes zal er toe leiden dat de ambassadeur zijn voordeel verliest.

AMBASSADEUR

Ambassadeur worden

Ambassadeur worden is voorbehouden voor personen die minstens 6 workshops hebben gevolgd in het Glas Atelier Grégory Moulin.

Kies minstens 6 workshops

Dank je wel om je op te geven als ambassadeur. Je ontvangt binnenkort de kortingscodes

bottom of page