top of page

Een workshop op bestelling

Ben je met 3 personen of meer dan heb je de mogelijkheid om een workshop op bestelling te volgen. Dit wordt over het algemeen georganiseerd op een zondag.

  • hetzij zondag namiddag van 13u tot 18u à 18u30 indien het gaat om namiddagworkshops

  • hetzij zondag de hele dag van 10u tot 18u (incl. lunch) als het gaat om een dagworkshop.

Afhankelijk van workshop tot workshop is er een maximaal aantal personen die worden toegelaten.  In de meeste gevallen is dat maximaal 6 personen.  Voor sommige workshops maximaal 8 personen.

Gezien het "op maat gemaakt" karakter van een workshop op bestelling kan deze enkel en alleen maar worden geregeld en vastgelegd via e-mail.

Dus ben je met een groepje van 3 of meer personen? En wil je een workshop op bestelling? Mail me dan

Lees ook de voorwaarden.

Voorwaarden:

De groep moet minstens uit 3 betalende deelnemers bestaan.

Het maximaal aantal deelnemers is beperkt. Afhankelijk van de soort workshop is dat maximaal aantal deelnemers verschillend. Vraag zeker meer info hierover in je e-mail.

Afhankelijk van het thema zal ook de duur van de workshop worden bepaald. Er is keuze uit workshops die een ganse dag duren en workshops die enkel in de namiddag doorgaan.

Workshops op bestelling gaan altijd op een zondag door. Houd zeker rekening met de drukke agenda! Zorg ervoor dat je ruim op tijd (lees: twee à drie maand van op voorhand) je workshop op bestelling vastlegt.

Workshops op bestelling worden vooraf betaald via overschrijving.  Details voor de overschrijving zullen worden meegedeeld tijdens de e-mail communicatie na het vastleggen van het type workshop, het aantal personen en de datum waarop de workshop zal doorgaan.

Je kan kiezen uit het complete aanbod aan workshops. Zie deze link.

De kostprijs voor een workshop op bestelling, per persoon, is dezelfde als gecommuniceerd op het overzicht.  Er zijn geen kortingen voorzien.

De complete groep van deelnemers kiezen bij voorkeur samen voor één thema. Als er toch een deel van de groep een thema wil en een ander deel van de groep een ander thema, dan moet er eerst overleg gebeuren met Greg van het atelier. Niet elk thema is combineerbaar met de uitvoering van een ander thema.

De workshop op bestelling is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail + volledige volstorting van de deelnameprijs.

bottom of page