top of page

Workshop Zomerland maken

gloednieuw vanaf augustus 2023

Tijdens deze creatieve workshop maken we een zomerlandschap met theelichtjes om het terras op te fleuren tijdens de lange en zwoele zomerdagen van augustus en september.

Voor wie?

Deze workshop is vooral gericht naar mensen die graag een creatieve namiddag willen beleven en het materiaal glas op een andere manier willen leren kennen. De workshop staat open voor iedereen en je hoeft geen voorkennis van glassnijden of glasverwerking te hebben

Wat doen en leren we tijdens de workshop?​

 • Het materiaal glas leren kennen en leren snijden met de glassnijder

 • De glazen onderdelen snijden aan de hand van een snijmal

 • De glasstukken bijslijpen met een glasslijptoestel.

 • Alle glasonderdelen opschuren met diamantspons

 • Oppoetsen van de werkstukken.

Halverwege de workshop zal er een kort pauze moment worden ingelast en na afloop van de workshop zal er ook de mogelijkheid zijn om bijkomende vragen te stellen.

Prijs: €97,50-

 

Namiddagen van 13:00u tot 17:30u

Locatie: Glas Atelier Grégory Moulin, Slachthuisstraat 20/22, 9800 Deinze

GLOED
NIEUW

Lees ook de voorwaarden onderaan deze pagina

Wat is er inbegrepen in de prijs van de workshop?

 • Glas in verschillende kleuren en texturen

 • Het lenen van een glassnijder om mee te oefenen tijdens de duur van de workshop
  Een eigen glassnijder, als je die reeds hebt, mag uiteraard worden meegebracht.

 • Het gebruik van snijolie.

 • Het gebruik van de diamantsponzen bij het opschuren van de zijkanten

 • Het materiaal en de producten om het werkstuk op te poetsen

 • Een houten plankje met uitgefreesde sleuven om het geheel te kunnen samenstellen

 • Water, bruisend water of frisdrank tijdens het pauze moment

 • Water, bruisend water, frisdrank, pintje of rode wijn na afloop van de workshop tijdens het vragen moment.

Wat breng je zelf mee?

 • Een schort of werkjas om je kledij te beschermen of je draagt kledij waarvan het niet erg is dat er vlekken op komen van de snijolie of gaten in komen door de scherpe randen van het glas.

 • Een set beschermende maar toch dunne handschoenen om je handen en vingers te beschermen voor de scherpe randen van het glas.

 • En leesbril indien je nood hebt aan een leesbril

 

Aantal deelnemers?

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 8 personen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat iedere deelnemer voldoende aandacht kan krijgen tijdens de workshop.

VOORWAARDEN

Bij het inschrijven voor deze workshop ga je akkoord met de voorwaarden en ga je akkoord met het feit dat je opgegeven persoonsgegevens zullen worden toegevoegd aan onze database voor het uitsturen van onze nieuwsbrief. In het kader van de privacywetgeving zullen de opgegeven persoonsgegevens enkel en alleen maar gebruikt worden voor onze nieuwsbrief en zullen deze geenszins met derden worden gedeeld. 

Mocht blijken dat je, desondanks je inschrijving voor deze workshop, om gelijk welke reden niet kan deelnemen aan de workshop dan kan je je deelname verplaatsen naar een latere datum, en dit door het sturen van een e-mail naar greggy.moulin@gmail.com. Een refund van de bestelde workshop is niet mogelijk.

Er zal niet worden toegestaan dat er tijdens de duur van de workshop alcoholisch houdende dranken worden verbruikt. Het nuttigen van een alcoholisch houdend drankje zal pas na afloop van de workshop toegestaan worden. Glas is een materiaal dat omzichtig en verantwoordelijk moet behandeld worden gezien het ernstige snijwonden kan veroorzaken. Personen waarvan blijkt dat ze reeds bij aanvang van de workshop onder invloed zijn van alcohol en/of drugs zullen ontzegd worden om te starten aan de workshop zonder terugbetaling van de betaalde gelden.

Mocht blijken dat de COVID-19 pandemie uitbreiding neemt en er door onze overheden nieuwe en verstrengde maatregelen worden genomen waardoor de workshops moeten worden stilgelegd, dan zullen alle ingeschrevenen een nieuwe datum krijgen later in de tijd. Er zijn geen refunds voorzien.

bottom of page