top of page

do 07 sep

|

Deinze

Workshop Windmolen maken (volwassenen) do 7 sept

Tijdens deze workshop maken we een kleurrijke windmolen. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: deze workshop kan uitlopen tot 18u00

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Windmolen maken (volwassenen) do 7 sept
Workshop Windmolen maken (volwassenen) do 7 sept

Tijd en locatie

07 sep 2023, 13:00 – 17:30

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE COVID MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen neem dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • workshop Windmolen maken

    € 95,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page