top of page

do 09 nov

|

Deinze

Workshop Pluimen maken Do 9 nov

Tijdens deze dagworkshop maken we pluimen in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: deze workshop kan mogelijks uitlopen tot 18u30

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Pluimen maken Do 9 nov
Workshop Pluimen maken Do 9 nov

Tijd en locatie

09 nov 2023, 13:00 – 18:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

NAMIDDAGWORKSHOP:

Dit is een dagworskhop die start om 13u00 en eindigd omstreeks 17u30 à 18u00. Er is een pauze voorzien halverwege de workshop.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE COVID MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Pluimen

    € 92,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page