top of page

wo 07 jul

|

Deinze

Workshop Pannenkoekenplantje Woe 07 juli

We maken een glazen pannenkoekenplantje. Deze workshop is enkel toegankelijk voor mensen die zich reeds hadden ingeschreven voor de workshops van oktober, november en december 2020 en die door de strenge coronamaatregelen zijn moeten worden uitgesteld. Maximum capaciteit: 3 personen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Pannenkoekenplantje Woe 07 juli
Workshop Pannenkoekenplantje Woe 07 juli

Tijd en locatie

07 jul 2021, 13:00 – 17:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 3 deelenemers. Op deze manier kan elke deelnemer afzonderlijk plaatsnemen aan een tafel en kan de afstandsregel worden gegarandeerd.

Mondmasker zal verplicht zijn bij het binnenkomen van het gebouw, het binnenkomen van mijn atelier en telkens wanneer je je verplaatst. Wanneer je individueel aan je werktafel zit, mag je indien gewenst het mondmasker afzetten.

Iedereen krijgt, in bruikleen, zijn individueel (reeds ontsmet) werkmateriaal zodat er geen materiaal zal moeten worden doorgegeven aan elkaar.  Extra ontsmettingsmiddel zal per tafel aanwezig zijn.

Bij het binnenkomen van het atelier zal gevraagd worden je handen te ontsmetten met alco-gel. De alco-gel zal voorzien zijn op een display aan de inkom van het atelier.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

Het opnieuw mogen organiseren van activiteiten binnenshuis voor mensen ouder dan 12 jaar is door de overheid gebonden aan twee voorwaarden:

- 80% van de kwetsbare bevolking dient gevaccineerd te zijn.

- het totaal aantal mensen in "Intensive Care" mag niet meer zijn dan 500.

We hopen met ons allen dat tegen eind juni deze voorwaarden vervuld zijn en dat de organisatie van de workshops effectief mag plaatsvinden. Indien dit niet het geval is, dan zal de mogelijkheid bestaan dat de overheid de organisatie van activiteiten binnenshuis opnieuw zal verbieden en zullen de workshops helaas opnieuw moeten worden verplaatst.

Tickets

  • Workshop Pannekoekenplantje

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page