top of page

wo 09 nov

|

Deinze

Workshop Mobile maken Woe 9 nov

Tijdens deze 5 uur durende creatieve workshop maken we een mobile. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: afhankelijk van hoe vlot het gaat zal de workshop mogelijks kunnen uitlopen tot 18u00 à 18u30.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Mobile maken Woe 9 nov
Workshop Mobile maken Woe 9 nov

Tijd en locatie

09 nov 2022 13:00 – 18:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

COVID:

Mocht blijken dat de COVID pandemie opnieuw in opmars komt en de overheid maatregelen moet treffen waardoor de workshops niet meer mogen doorgaan. Dan zal je workshop opnieuw worden georganiseerd op een latere datum. Afspraken zullen daar worden over gemaakt zodat je een nieuwe datum zal kunnen kiezen. Er is geen refund voorzien.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Workshop Mobile

    € 97,50

    € 97,50

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page