top of page

do 16 dec

|

Deinze

Workshop Kerstdecoratie maken Do 16 dec

Tijdens deze 4 uur durende creatieve workshop maken we kerstdecoratie in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen. 

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Kerstdecoratie maken Do 16 dec
Workshop Kerstdecoratie maken Do 16 dec

Tijd en locatie

16 dec 2021, 13:00 – 17:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 5 deelenemers. Op deze manier kunnen we nog steeds voldoende afstand houden van elkaar.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum. Houd er wel rekening mee dat de workshops in het glasatelier een groot succes kennen en dat het verplaatsen van datum ver in de tijd zal zijn.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Kerstdecoratie

    € 77,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page