top of page

do 23 dec

|

Deinze

Workshop Glazen Kerstroos Do 23 dec

Tijdens deze 5 uur durende creatieve workshop maken we een kerstroos in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen. 

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Glazen Kerstroos Do 23 dec
Workshop Glazen Kerstroos Do 23 dec

Tijd en locatie

23 dec 2021, 13:00 – 18:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 5 deelenemers. Op deze manier worden de afstandsregels worden gegarandeerd.

Verdere maatregelen zijn er niet.  Tenzij de overheid weer extra maatregelen moet treffen in geval van een eventuele opflakkering van de pandemie.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat er geen opflakkering meer komt van de COVID-19 pandemie en dat alles kan blijven doorgaan zoals aangekondigd. Mocht de overheid alsnog weer verstrengde maatregelen moeten opleggen waardoor de workshops niet mogen doorgaan dan zullen aangekochte tickets niet worden terugbetaald en zullen er nieuwe data worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum. Houd in dit geval wel rekening dat herinplanning op korte termijn niet mogelijk zal zijn. De workshops in het glasatelier kennen een groot succes en voor de komende maanden zit alles volzet. Het herplannen van een nieuwe data kan soms zeer ver in de tijd liggen.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Kerstroos

    € 92,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page