top of page

zo 28 nov

|

Deinze

Workshop Dromenvanger maken Zo 28 nov

Tijdens deze creatieve workshop, die een ganse dag duurt maken we een dromenvanger in glas en macramé. Deze workshop is een samenwerking tussen het glasatelier van Gregory en Het Stoffensief van Cindy.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Dromenvanger maken Zo 28 nov
Workshop Dromenvanger maken Zo 28 nov

Tijd en locatie

28 nov 2021 10:00 – 16:30

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 6 deelenemers. Op deze manier kan elke deelnemer afzonderlijk plaatsnemen aan een tafel en kan de afstandsregel worden gegarandeerd.

Mondmasker zal verplicht zijn bij het binnenkomen van het gebouw, het binnenkomen van mijn atelier en telkens wanneer je je verplaatst. Wanneer je individueel aan je werktafel zit, mag je indien gewenst het mondmasker afzetten.

Iedereen krijgt, in bruikleen, zijn individueel (reeds ontsmet) werkmateriaal zodat er geen materiaal zal moeten worden doorgegeven aan elkaar.  Extra ontsmettingsmiddel zal per tafel aanwezig zijn.

Bij het binnenkomen van het atelier zal gevraagd worden je handen te ontsmetten met alco-gel. De alco-gel zal voorzien zijn op een display aan de inkom van het atelier.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Workshop Dromenvanger

    € 117,50

    € 117,50

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page