top of page

wo 15 nov

|

Deinze

Dagworkshop Set van 2 cactussen maken Woe 15 nov

Tijdens deze dagworkshop maken we een set van 2 cactussen. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: dit is een dagworkshop inclusief lunch met brood, beleg en soep + drankjes

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dagworkshop Set van 2 cactussen maken Woe 15 nov
Dagworkshop Set van 2 cactussen maken Woe 15 nov

Tijd en locatie

15 nov 2023, 10:00 – 17:30

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Over het evenement

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE COVID MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen neem dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Dagworkshop 2 cactussen maken

    € 137,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page