top of page

di 21 feb

|

Deinze

Afterworkshop Di 21 febr

Tijdens de afterworkshop maken we een klein werkstuk in glas haalbaar om op 3 tot 3,5 uur te maken. Ook toegankelijk voor houders van een 5- of 10 urenkaart voor "vrij atelier". In dit geval hoef je geen ticket aan te kopen maar volg je de reservatie-instructies vermeld op mijn website.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Afterworkshop Di 21 febr
Afterworkshop Di 21 febr

Tijd en locatie

21 feb 2023, 18:30 – 21:30 CET

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN INZAKE COVID-19:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Afterworkshop

    € 55,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page