top of page

vr 26 mei

|

Deinze

Workshop Zonnevanger maken Vrij 26 mei

Tijdens deze dagworkshop maken we een zonnevanger. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: dit is een dagworkshop inclusief lunch met brood, beleg en soep + drankjes

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Zonnevanger maken Vrij 26 mei
Workshop Zonnevanger maken Vrij 26 mei

Tijd en locatie

26 mei 2023, 10:00 – 17:30

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

DAGWORKSHOP:

Dit is een dagworskhop die start om 10u00 in de voormiddag en eindigd omstreeks 17u00 à 17u30. Er is een lunch voorzien met brood, beleg, soep + drankjes en een namiddagpauze met koffie of andere dranken.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE COVID MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Zonnevanger

    € 127,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page