top of page

do 14 dec

|

Deinze

Workshop Strakke Kerstbomen maken Do 14 dec

Tijdens deze 4,5 uur durende workshop maken we een strakke kerstbomen in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: afhankelijk van hoe vlot het gaat zal de workshop mogelijks kunnen uitlopen tot 17u30.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Strakke Kerstbomen maken Do 14 dec
Workshop Strakke Kerstbomen maken Do 14 dec

Tijd en locatie

14 dec 2023, 13:00 – 17:00 CET

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

ANNULATIE DOOR CORONA MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Strakke Kerstbomen

    € 79,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page