top of page

vr 03 jun

|

Deinze

Workshop Ronde Raampendel maken Vrij 03 juni

Tijdens deze 5,5uur durende creatieve workshop maken we een ronde raampendel. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: afhankelijk van hoe vlot het gaat zal de workshop mogelijks kunnen uitlopen tot 19u00.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Ronde Raampendel maken Vrij 03 juni
Workshop Ronde Raampendel maken Vrij 03 juni

Tijd en locatie

03 jun 2022, 13:00 – 18:30

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 5 deelenemers. Op deze manier kan elke deelnemer afzonderlijk plaatsnemen aan een tafel en kan de afstandsregel worden gegarandeerd.

Er zal worden gevraagd de Covid-maatregelen te willen respecteren die gelden of zullen gelden in de periode waarop de door jouw gekozen workshop doorgaat.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Ronde Raampendel

    € 97,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page