top of page

zo 17 mrt

|

Oud Klooster Gits

Workshop NON STOP KUNST - één pluim maken

Een glasworkshop in het kader van NON STOP KUNST. Een organisatie van De Vlaamse Kultuurvereeniging Gits. OPGELET: Deze workshop gaat door op verplaatsing in het oud klooster van Gits

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop NON STOP KUNST - één pluim maken
Workshop NON STOP KUNST - één pluim maken

Tijd en locatie

17 mrt 2024, 10:00 – 13:00

Oud Klooster Gits, Gitsbergstraat 17, 8830 Hooglede, België

Gasten

Over het evenement

OP VERPLAATSING

Op vraag van De Vlamse Kultuurvereeniging Gits ben ik gevraagd geweest deze workshops op verplaatsing te geven. Houd er dus rekening mee dat deze workshops NIET doorgaan in de vertrouwde omgeving van mijn atelier in Deinze. Maar wel in het Oud Klooster van Gits, Gitsbergstraat 17, 8830 Gits.

DE VOLLE AANDACHT

Deze workshop wordt beperkt tot een maximum van 8 deelnemers. Op deze manier kan Greg voldoende aandacht te geven aan elke individuele deelnemer.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen, vraag dan na in je vrienden- en kennissenkring of er interesse is om je ticket over te nemen.

ANDERE VRAGEN?

Check de pagina "Vraag & Antwoord" -  https://www.gregorymoulin.com/qanda

Tickets

  • Workshop Pluim maken

    OPGELET: deze workshop gaat door op verplaatsing in het kader van NON STOP KUNST in het oud klooster van Gits, Gitsbergstraat 17, 8830 Gits. Een organisatie van De Vlaamse Kultuurvereeniging Gits.

    € 78,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page