top of page

do 08 sep

|

Deinze

Workshop Glazen Veldbloemen maken Do 8 sept

Tijdens de 4,5 uur durende creatieve workshop maken we een boeket veldbloemen in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn. Er is vrije keuze qua gebruik van glaskleuren en texturen.  OPGELET: afhankelijk van hoe vlot het gaat zal de workshop mogelijks kunnen uitlopen tot 18u00.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Glazen Veldbloemen maken Do 8 sept
Workshop Glazen Veldbloemen maken Do 8 sept

Tijd en locatie

08 sep 2022 13:00 – 17:30

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 4 deelenemers. Op deze manier kan elke deelnemer afzonderlijk plaatsnemen aan een tafel en kan de afstandsregel worden gegarandeerd.

Er zal worden gevraagd de Covid-maatregelen te willen respecteren die gelden of zullen gelden in de periode waarop de door jouw gekozen workshop doorgaat.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Workshop Veldbloemen

    € 82,50

    € 82,50

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page