top of page

vr 01 okt

|

Deinze

Workshop Glazen orchidee maken Vrij 1 okt

Tijdens deze 5 uur durende creatieve workshop maken we een orchidee in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen. 

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Glazen orchidee maken Vrij 1 okt
Workshop Glazen orchidee maken Vrij 1 okt

Tijd en locatie

01 okt 2021, 13:00 – 18:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 3 deelenemers. Op deze manier kan elke deelnemer afzonderlijk plaatsnemen aan een tafel en kan de afstandsregel worden gegarandeerd.

Mondmasker zal verplicht zijn bij het binnenkomen van het gebouw, het binnenkomen van mijn atelier en telkens wanneer je je verplaatst. Wanneer je individueel aan je werktafel zit, mag je indien gewenst het mondmasker afzetten.

Iedereen krijgt, in bruikleen, zijn individueel (reeds ontsmet) werkmateriaal zodat er geen materiaal zal moeten worden doorgegeven aan elkaar.  Extra ontsmettingsmiddel zal per tafel aanwezig zijn.

Bij het binnenkomen van het atelier zal gevraagd worden je handen te ontsmetten met alco-gel. De alco-gel zal voorzien zijn op een display aan de inkom van het atelier.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

Het opnieuw mogen organiseren van activiteiten binnenshuis voor mensen ouder dan 12 jaar is door de overheid gebonden aan twee voorwaarden:

- 80% van de kwetsbare bevolking dient gevaccineerd te zijn.

- het totaal aantal mensen in "Intensive Care" mag niet meer zijn dan 500.

We hopen met ons allen dat tegen eind juni deze voorwaarden vervuld zijn en dat de organisatie van de workshops effectief mag plaatsvinden. Indien dit niet het geval is, dan zal de mogelijkheid bestaan dat de overheid de organisatie van activiteiten binnenshuis opnieuw zal verbieden en zullen de workshops helaas opnieuw moeten worden verplaatst. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Orchidee

    € 92,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page