top of page

vr 03 dec

|

Deinze

Workshop Glazen Klaproos maken Vr 3 dec

Tijdens deze 4 uur durende creatieve workshop maken we twee klaprozen in glas. Het resultaat zal bij iedereen verschillend zijn gezien er vrije keuze zal zijn qua gebruik van glaskleuren en texturen. 

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Glazen Klaproos maken Vr 3 dec
Workshop Glazen Klaproos maken Vr 3 dec

Tijd en locatie

03 dec 2021, 13:00 – 17:00

Deinze, Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze, Belgium

Gasten

Over het evenement

COVID MAATREGELEN:

De maximale capaciteit van het aantal deelnemers wordt strikt beperkt tot 3 deelenemers. Op deze manier kan elke deelnemer afzonderlijk plaatsnemen aan een tafel en kan de afstandsregel worden gegarandeerd.

Mondmasker zal verplicht zijn bij het binnenkomen van het gebouw, het binnenkomen van mijn atelier en telkens wanneer je je verplaatst. Wanneer je individueel aan je werktafel zit, mag je indien gewenst het mondmasker afzetten.

Iedereen krijgt, in bruikleen, zijn individueel (reeds ontsmet) werkmateriaal zodat er geen materiaal zal moeten worden doorgegeven aan elkaar.  Extra ontsmettingsmiddel zal per tafel aanwezig zijn.

Bij het binnenkomen van het atelier zal gevraagd worden je handen te ontsmetten met alco-gel. De alco-gel zal voorzien zijn op een display aan de inkom van het atelier.

ANNULATIE DOOR NIEUWE VERSTRENGDE MAATREGELEN:

We hopen met ons allen dat de coronacijfers gunstig blijven en dat de organisatie van de workshops mag blijven plaatsvinden. Indien dit niet het geval zou zijn en de overheid opnieuw moet overgaan tot strengere maatregelen en de organisatie van workshops opnieuw zou verbieden, dan zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. Aangekochte tickets worden niet terugbetaald en nieuwe data zullen worden voorgesteld.

JE HEBT EEN TICKET GEKOCHT MAAR JE KAN NIET KOMEN:

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald. Mocht het voorvallen dat je niet naar de geselecteerde workshop kan komen naam dan gerust contact op. Dan zullen we kijken om je deelname te verplaatsten naar een latere datum.

Contacteer via e-mail: greggy.moulin@gmail.com en vermeld zeker de datum van je deelname zodat ik je naam snel kan terugvinden in de deelnemerslijsten.

Tickets

  • Workshop Klaproos

    € 77,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page