WORKSHOP

GLAS UV-LIJMEN

Technische Workshop

Datum

Ofwel Woensdag 22 april 2020 GEANNULEERD

Ofwel Zaterdag 25 april 2020 GEANNULEERD

Ofwel Zaterdag 2 mei 2020 GEANNULEERD

Uur

Op woensdag van 18:00u tot 21:00u

Op zaterdag van 09:00u tot 12:00u

Locatie

Glas Atelier Grégory Moulin

Slachthuisstraat 20/22

9800 Deinze

In de gebouwen van Farm Fabriek Deinze

Prijs

€75,00- incl BTW

Aantal deelnemers

Maximum 4 deelnemers per workshop

Wens je extra info vooraleer je je inschrijft? Stuur me dan een e-mail met je vraag

VOORWAARDEN

Bij het inschrijven voor deze workshop ga je akkoord met de voorwaarden en ga je akkoord met het feit dat je opgegeven persoonsgegevens zullen worden toegevoegd aan onze database voor het uitsturen van onze nieuwsbrief. In het kader van de privacywetgeving zullen de opgegeven persoonsgegevens enkel en alleen maar gebruikt worden voor onze nieuwsbrief en zullen deze geenszins met derden worden gedeeld. 

Mocht blijken dat je, desondanks je inschrijving voor deze workshop, om gelijk welke reden niet kan deelnemen aan de workshop dan kan je je deelname annuleren door het sturen van een e-mail naar greggy.moulin@gmail.com.

Indien je annuleert minstens 2 dagen (48 uur) voor aanvang van de workshop dan zal het bedrag van inschrijving en het bedrag van eventueel vooraf aangekochte materialen 100% worden terugbetaald.

Indien je annuleert binnen de 2 dagen (48 uur) voor aanvang van de workshop dan zal slechts 50% van het bedrag van inschrijving en het bedrag van eventueel vooraf aangekochte materialen worden terugbetaald.

Indien je, zonder annulatie via e-mail, niet komt opdagen (no show) tijdens de workshop dan kan het betaalde bedrag voor de workshop, noch het betaalde bedrag van eventueel vooraf aangekochte materialen, niet worden teruggeëist.

Na het insturen van je online inschrijvingsformulier zal er een e-mail worden gestuurd teruggestuurd met de vraag om de betaling uit te voeren. Pas na ontvangst van het volledige bedrag is je inschrijving definitief vastgelegd.

Aangeboden materialen die vooraf, bij inschrijving, te koop worden aangeboden kunnen niet apart worden aangekocht zonder deel te nemen aan de workshop.

Er zal niet worden toegestaan dat er tijdens de duur van de workshop alcoholisch houdende dranken worden verbruikt. Het nuttigen van een alcoholisch houdend drankje zal pas na afloop van de workshop toegestaan worden. Glas is een materiaal dat omzichtig en verantwoordelijk moet behandeld worden gezien het ernstige snijwonden kan veroorzaken. Personen waarvan blijkt dat ze reeds bij aanvang van de workshop onder invloed zijn van alcohol en/of drugs zullen ontzegd worden om te starten aan de workshop zonder terugbetaling van de betaalde gelden.

In deze 3 uur durende technische workshop maak je kennis met het materiaal en de producten om te UV-lijmen en leer je hoe je glas perfect kunt verlijmen. Je leert er ook om met verschillende hulpmiddelen te werken om het glas op zijn plaats te houden tijdens het verlijmen. Er is keuze uit verschillende data waarop je deze workshop kunt volgen.

Voor wie?

Deze workshop is vooral gericht naar mensen die voor de allereerste keer aan de slag willen gaan met UV-lijm om glas te verlijmen. Of voor mensen die wel eens hebben geprobeerd om glas te verlijmen met UV-lijm maar daar niet het gewenste resultaat mee geboekt hebben.

Vereiste technische kennis?

Er is geen voorkennis vereist van UV-lijmen, maar er wordt wel verwacht dat de deelnemers perfect weten hoe ze glas moeten versnijden. Heb je geen kennis van glassnijden dan raden we aan je eerst in te schrijven voor één van de workshops glassnijden. klik hier.

Wat doen en leren we tijdens de workshop?

 • Korte introductie wat UV-lijmen is en hoe het werkt.

 • Kennismaking met de materialen en de producten.

 • Glasstukken snijden om te verlijmen met elkaar.

 • Hulpmiddelen maken om glasstukken op hun plaats te houden tijdens het verlijmen.

 • Hulpstukken maken om glasstukken in een repetitief patroon te verlijmen

Halverwege de workshop zal er een kort pauze moment worden ingelast en na afloop van de workshop zal er ook de mogelijkheid zijn om bijkomende vragen te stellen.

Wat is er inbegrepen in de prijs van de workshop?

 • Het float vensterglas die nodig is om te versnijden en te verlijmen

 • Het lenen van een glassnijder om glas te versnijden tijdens de duur van de workshop
  Een eigen glassnijder, als je die reeds hebt, mag uiteraard worden meegebracht of bij het inschrijven heb je ook de kans om reeds vooraf een eigen exemplaar aan te kopen die je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. (zie inschrijvingsformulier hieronder)

 • Het lenen van een haakse glassnijlat tijdens de duur van de workshop.
  Indien je deze reeds bezit mag je je eigen glassnijlat meebrengen of bij het inschrijven heb je ook de kans om reeds vooraf een eigen exemplaar aan te kopen die je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen.
   (zie inschrijvingsformulier hieronder)

 • Het lenen van de hulpmiddelen om glasstukken exact op maat te snijden.
  Indien je de workshop "Glassnijden" hebt gevolgd dan heb je deze hulpmiddelen zelf gemaakt en mag je deze zeker meebrengen om te gebruiken tijdens deze workshop.

 • Het gebruik van snijolie.
  Indien gewenst kun je bij het inschrijven reeds een flesje snijolie aankopen dat je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. (zie inschrijvingsformulier hieronder)

 • Het verbruik van UV-lijm tijdens de duur van de workshop.
  Bij het inschrijven heb je ook de kans om reeds vooraf een UV-lijm aan te kopen die je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. (zie inschrijvingsformulier hieronder)

 • Het lenen van een UV-lamp tijdens de duur van deze workshop.
  Indien gewenst kun je bij het inschrijven reeds een professionele UV-lamp aankopen die je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. 
  (zie inschrijvingsformulier hieronder)

 • Het lenen van een beschermbril om je ogen te beschermen tegen de UV-stralen.
  Indien gewenst kun je bij het inschrijven reeds een beschermbril aankopen die je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. 
  (zie inschrijvingsformulier hieronder)

 • Het maken van hulpmiddelen om de glasstukken op hun plaats te houden tijdens het UV-lijmen. Na afloop van de workshop zal je deze hulpmiddelen mogen meenemen naar huis.

 • Materiaal en producten om het glasoppervlak te ontvetten en zuiver te zetten. 

 • Water, bruisend water of frisdrank tijdens het pauze moment

 • Water, bruisend water, frisdrank, pintje of rode wijn na afloop van de workshop tijdens het vragen moment.

Wat breng je zelf mee?

 • Een schort of werkjas om je kledij te beschermen of je draagt kledij waarvan het niet erg is dat er vlekken op komen van de snijolie of gaten in komen door de scherpe randen van het glas.

 • Zorg voor een schort of kledij met LANGE mouwen om de huid van je armen te beschermen tegen het UV-licht.

 • Een set beschermende maar toch dunne handschoenen om je handen en vingers te beschermen voor de scherpe randen van het glas.

 • Een set witte katoenen handschoenen om het ontvette glas zuiver te houden tijdens het behandelen van het glas.

Aantal deelnemers?

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 4 personen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat iedere deelnemer voldoende aandacht kan krijgen bij het aanleren van glas UV-lijmen.

Inschrijven voor deze workshop

Ja, ik schrijf me in voor de workshop UV-lijmen en heb kennis genomen van de algemene voorwaarden zoals hiernaast omschreven.

 

Materiaal voor deze workshop.

Onderstaande materialen kunnen, indien gewenst, reeds van op voorhand worden aangekocht. Bij het inschrijven voor de workshop zal je de mogelijkheid hebben om aan te duiden welke van onderstaande materialen en gereedschappen je eventueel wenst te bestellen. Geen verplichting

UV-lijm CONLOC 100gr

Vloeiende UV-lijm voor perfecte en zuivere verlijmingen

€90,50- incl BTW

UV-lamp 250W

Professionele UV-lamp om stevige en instant verlijmingen mee te realiseren.

€2.310,00- incl BTW

Beschermbril met UV-filter

Bril met een degelijke bescherming om je ogen te vrijwaren van de schadelijke UV-stralen.

€73,00- incl BTW

Glassnijder TOYO TC10

Degelijke en kwalitatieve glassnijder met metalen steel die gevuld kan worden met snijolie. Ideaal om zuiver en op precieze manier glas te snijden.

€45,50- incl BTW

Haakse glassnijlat BOHLE 50cm

Stevige haakse glassnijlat gemaakt uit volkernmateriaal. Ideaal om op perfecte manier stukken glas haaks te versnijden.

€47,50- incl BTW

Glassnijolie SILBERSCHNITT 50ml

vloeiende glassnijolie om perfecte glassnedes te maken

€8,00- incl BTW

Materialen kunnen niet apart worden aangekocht zonder je in te schrijven en deel te nemen aan één van de workshops.