1/5
PANNENKOEKENPLANT

Dit pannenkoekenplantje in glas zorgt voor extra sfeer in je interieur. En het is gemakkelijk te onderhouden! Je hoeft het nooit geen water te geven.

Formaat: hoogte +/- 18cm (incl. potje)

Deze pannenkoekenplant wordt gemaakt met antiek mondgeblazen glas. Het kleur, de structuur en intensiteit van het glas kunnen lichtjes verschillend zijn.

PRIJS:  €95,00- incl. BTW

De prijs is inclusief de verzendkosten naar een adres in België.

Inclusief het potje en siergrind. OPGELET: het type van het potje kan afwijkend zijn van hetgeen op de foto te zien is. Afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leverancier.

De leveringstermijn voor dit product bedraagt 9 tot 11 werkdagen. Deze termijn gaat van start van zodra de betaling is ontvangen op onze bankrekening. Na het afronden van de bestelling zal je binnen de 24 uur een mail ontvangen met de uitnodiging tot betaling en de instructies om de tekening van je kind digitaal door te sturen.

 
Koop een glazen pannenkoekenplantje.

Ja, ik zou graag een glazen pannenkoekenplantje aankopen. Na het invullen van dit online bestelformulier zal er, binnen de 24 uur, een mail worden gestuurd met een uitnodiging tot betaling. Van zodra de betaling op onze bankrekening is verschenen wordt deze bestelling voor jou gemaakt. Hou rekening met een leveringstermijn van 9 tot 11 werkdagen.