IMG_3046.jpg
 

ONLINE WINKEL

IMG_3981.jpg

Plantje

Een pannenkoekenplantje gemaakt  in  glas

€95,00-

IMG_3470.jpg

Kopvoeter

De "kopvoeter" tekening van je kind gereproduceerd in glas

€98,00-

IMG_2095.jpg

Boeket

Een glazen bloemen boeket

om je interieur op te fleuren. 

€115,00-

 

WORKSHOPS

Er worden op regelmatige basis creatieve en technische workshops georganiseerd in het glas atelier van Grégory. Klik hieronder om de geplande workshops te ontdekken.

 

OVER HET GLAS ATELIER

Welkom in het glasatelier van Grégory Moulin. De passie voor het materiaal glas heeft Grégory nooit losgelaten. Ook niet tijdens de vele jaren waar hij zich concentreerde op zijn bedrijf gespecialiseerd in interieurvormgeving van publieke en commerciële ruimtes. 2 jaar geleden heeft hij de interieurwereld vaarwel gezegd en heeft hij zijn eigen atelier geopend waar hij kunstwerken en designobjecten maakt met glas gecombineerd met andere materialen zoals hout, metaal of beton. 

 

Naast het creëren van kunstwerken en designobjecten met glas wordt het atelier op regelmatige basis opengesteld voor het organiseren van workshops glas.

De workshops richten zich vooral op mensen die een eerste kennismaking willen hebben met het materiaal en de meest elementaire handelingen met glas willen aanleren. Met als eerste basishandeling: Hoe leer ik perfect glassnijden en hoe kan ik glas perfect op maat snijden zonder gebruik van computergestuurde snijmachines?

GLAS ATELIER GREGORY MOULIN

Slachthuisstraat 20/22

9800 Deinze